About

HAPPINESS IS NOT A DESTINATION

IT'S A WAY OF LIFE

SMÅ KORTA

 

* Jag är dålig förlorare

* Jag älskar inredning av alla olika slag

* Lika mycket som ovanstånde tycker jag om organisering

* Jag kan ligga en hel kväll i soffan framför serier (har snöat in mig på "Orange is the new black just nu...)

* Jag älskar choklad - lite för mycket

OM MIG

Jag heter Hannele Bång, är nitton år gammal och bosatt i Vilhelmina (Västerbottens inland). Tre ord som beskriver mig är kreativ, utåtriktad och glad. Jag rör mig gärna bland folk och delar alltid med mig av ett leende eller två.

 

Fotografering är mitt största intresse som jag gärna kombinerar med annat - natur, inredning, pyssel och DIY, små projekt som jag brinner för, marknadsföring och så vidare. När jag inte fotograferar jobbar jag som assistent och lärare i Svenska för invandrare på Lärcentrum i Vilhelmina samt som marknadsassistent på samma plats. Planerna är delade, kanske pluggar jag vidare till lärare eller så kanske jag kommer på något annat jag vill prova på. Jag vill testa mig fram i livet.

 

Jag har påbörjat ett helt annat liv än jag trodde att jag skulle efter att jag tog studenten. Jag åkte rutschkana utför Malgomajskolans tak med planer på att åka långa vägar, men jag stannade kvar och bosatte mig i Vilhelmina. Jag spenderade tre år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap, och det har gett mig bred syn på både historia, nutid och framtid. Under läsåret 2014/2015 drev jag tillsammans med två andra ett UF-företag, närmare bestämt CTA Immigration, ett företag där vi arbetade mot fördomar genom att föreläsa på skolor och företag.

 

När jag inte jobbar eller gör annat ägnar jag min tid till min lilla familj, först och främst, som i dagsläget består av en sambo, en katt och en hund. Sedan lägger jag ner mycket tid på vår lägenhet, allt ifrån gör-det-själv och remake av gamla möbler och loppis-grejer till matlagning och bakning. Och när jag inte gör något av detta umgås jag med annat roligt folk eller tar det bara lugnt - för det behöver man göra ibland.

FÖLJ MIG

FACEBOOK OCH BLOGG

Copyright @ All Rights Reserved